ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа крадіжці телефона викрито жителя Сарненського району

На крадіжці телефона викрито жителя Сарненського району

14 февраля 2022
На крадіжці телефона викрито жителя Сарненського району

Зловмиснику, який уже відбував покарання за вчинені майнові злочини, може загрожувати черговий строк — до чотирьох років позбавлення волі. 

 

Близько першої години ночі на вулиці Миру у Дубровиці до 20-річного місцевого жителя підійшов невідомий та попросив цигарку. Після відмови розсердився та накинувся на того із кулаками. Отримавши кілька ударів по обличчю, хлопець упав, а з кишені випав його мобільний. В цей час нападник підняв телефон та побіг у невідомому напрямку.  Потерпілий звернувся до товариша, який проживає неподалік, аби той повідомив у поліцію. 

 

Поліцейські на місці події оперативно встановили, що до злочину може бути причетний 22-річний житель села Берестя. За місцем його проживання поліцейські вилучили викрадений телефон — зловмисник заховав його під подушку. 

 

За фактом відкритого заволодіння чужим майном слідчі відділення поліції №2 (м. Дубровиця) Сарненського РВвнесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Вилучений мобільний після проведення товарознавчої експертизи повернуть власникові.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!