ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНА ДУБЕНЩИНІ ВИКРИЛИ НАРКОКУР’ЄРА З АМФЕТАМІНОМ НА МАЙЖЕ 2 МЛН ГРН

НА ДУБЕНЩИНІ ВИКРИЛИ НАРКОКУР’ЄРА З АМФЕТАМІНОМ НА МАЙЖЕ 2 МЛН ГРН

28 ноября 2023
НА ДУБЕНЩИНІ ВИКРИЛИ НАРКОКУР’ЄРА З АМФЕТАМІНОМ НА МАЙЖЕ 2 МЛН ГРН

За процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури 20-річному жителю Сумської області повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезені з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).


Чоловіка викрили правоохоронці, коли він намагався сховати в лісовому масиві на Дубенщині більше 1 кг амфетаміну, розфасованого у 2 поліетиленові пакети.

 

Того ж дня працівники поліції провели санкціонований обшук автомобіля марки «Volkswagen Passat», яким приїхав підозрюваний. У багажному відділенні автівки виявлено та вилучено ще чотири поліетиленові пакети з амфетаміном, загальною вагою 2 кг. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин – майже 2 млн грн. Цієї кількості психотропів вистачило б на 12 000 доз, а якби вони потрапили, приміром, в підліткове середовище – то кожен дубенський школяр отримав би по кілька доз.

 

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, оголосили про підозру та вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі  встановлюються канали постачання психотропних речовин.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!