ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОМонети для поранених військових: в Україні стартувала нова акція для підтримки ЗСУ

Монети для поранених військових: в Україні стартувала нова акція для підтримки ЗСУ

16 сентября 2024
Монети для поранених військових: в Україні стартувала нова акція для підтримки ЗСУ

До 29 листопада триватиме збір монет на потреби українських військових, постраждалих внаслідок бойових дій.

Ініціатива належить Нацбанку України.


По всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби українських військових, які постраждали внаслідок бойових дій.

 

«Звичайні монети, які ми щодня тримаємо в руках, можуть стати рятівною підтримкою для тих, хто цього потребує, та допомогти повернути суперможливості нашим героям. Звертаюся до молоді, педагогів та усіх громадян загалом: підтримайте українських військових, які втратили кінцівки, зробіть їх адаптацію простішою. Кожна зібрана монета здатна поліпшити життя тих, хто віддав частину себе заради України», – закликав заступник голови Нацбанку Олексій Шабан.

 

Щоб долучитися до акції, потрібно зібрати монети (номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень) та в період із 9 вересня до 29 листопада 2024 року віднести їх до найближчого відділення банку – партнера акції. Банк перерахує ці кошти на рахунок фонду Superhumans Center. До акції можуть долучатися колективи та збирати монети в закладах освіти, на підприємствах, в організаціях та інших установах.

 

Банками – партнерами акції стали ПриватБанк, Ощадбанк та ПУМБ.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!