ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОКращих освітян області відзначили нагородами

Кращих освітян області відзначили нагородами

28 сентября 2023
Кращих освітян області відзначили нагородами

Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівника освіти. Сьогодні з цієї нагоди у Рівному відбулися урочисті заходи, де відзначили кращих педагогів області за їх вчительську майстерність, інноваційні підходи у освітній сфері та креативний освітній менеджмент.
 

Привітали з професійним святом працівників цієї галузі перший заступник голови обласної ради Микола Кучерук, начальник ОВА Віталій Коваль, його перший заступник Сергій Подолін та голова постійної комісії з питань гуманітарної політики Алла Черній
 

- Дякую вам всім педагогам за вашу велику роботу та добре серце сповнене любов’ю. Ми нація нескорених, нація переможців, і це щодня доводять ваші учні. Адже саме ви дали знання нашим воїнам, завдяки яким вони так легко опановують зброю і невпинно нищать нашого ворога.  Я твердо переконаний, що ми неодмінно переможемо, адже ви дали кращу освіту та привили велику любов до Батьківщини для наших захисників та захисниць. Особисто вам бажаю щирого щастя, добра, здоров’я, якомога менше сумних новин та великої перемоги, - звернувся до освітян Микола Кучерук.
 

Разом з Віталієм Ковалем та Сергієм Подоліном він вручив цьогорічним лауреатам обласної премії грошові сертифікати. Їх отримали 10 працівників освіти, кожна премія становить 38 505 грн.

 

Також під час урочистостей нагородили 6 освітян відзнаками «Відмінник освіти Рівненщини» у номінаціях: дошкільна, загальна середня, позашкільна, професійна, фахова передвища та вища освіта.

 

Окрім цього, педагогів нагороди нагрудними знаками Міністерства освіти і науки України, Почесними грамотами та пам’ятними знаками обласної ради та облдержадміністрації, та Грамотами департаменту освіти і науки Рівненської ОДА.

 

Нагадаємо, на перше вересня у області працює 541 заклад загальної середньої освіти, з них 18 – обласного підпорядкування. У цих закладах навчається 166480 учнів, з них понад 2595 учнів із числа тимчасово внутрішньо переміщених. Близько 300 здобувачів освіти з тимчасово окупованих територій у школах Рівненщини отримують освітні послуги у дистанційному форматі. Водночас 7716 дітей з нашої області перебувають за кордоном, де і здобувають освіту.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!