ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОГромади Рівненщини отримали 50 генераторів від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Громади Рівненщини отримали 50 генераторів від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

27 октября 2022
Громади Рівненщини отримали 50 генераторів від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Десять громад Рівненщини отримали по 5 генераторів у рамках взаємодії ОВА та проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Це Білокриницька, Гощанська, Здолбунівська, Клесівська, Костопільська, Корецька, Острозька, Радивилівська, Рокитнівська та Сарненська громади, які з літа є учасниками ініціативи. 

Окрім 50 генераторів, у громади також надали 100 мотопил, таку ж кількість ледліхтарів, більше тисячі вогнегасників та 10 мотопомп.

«Обладнання використовуватиметься, переважно, у зимовий період. Це маленький, але важливий крок для побудови безпечних та заможних територіальних громад на Рівненщині. Дякую проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за підтримку та співпрацю. Разом зможемо більше!», - наголосив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Розподілили усе між комунальними підприємствами, закладами гуманітарної сфери. 

Заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Наталія Гнидюк наголосила, що спроможність органів місцевого самоврядування ефективно працювати і в надзвичайних умовах є завданням, яке ставить перед собою команда Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». 

«Саме тому нам важливо підтримати партнерів й забезпечити їх обладнанням, яке дозволить забезпечити роботу муніципальних закладів та установ навіть попри можливі перебої з електропостачанням. Передані генератори є черговим внеском Проєкту в ефективність і стабільність роботи партнерів», - додала Наталія Гнидюк.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!