ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДва роки трагедії: у Рівному вшанували загиблих від авіаудару по телевежі в Антополі

Два роки трагедії: у Рівному вшанували загиблих від авіаудару по телевежі в Антополі

14 марта 2024
Два роки трагедії: у Рівному вшанували загиблих від авіаудару по телевежі в Антополі

Сьогодні, 14 березня, відбулась пам’ятна панахида на вшанування 21 загиблого нацгвардійця, які несли службу на Антопільській телевежі.
 

Рівно два роки тому — 14 березня 2022 року — росія підло серед ночі завдала двох ударів по адмінприміщенню телевежі в Антополі. Рятувальна операція та розбирання завалів тривало два дні. Тоді загинув 21 боєць Національної гвардії.
 
 
“Усі вони представники різних населених пунктів нашої області, серед них і рівняни Юрій Білевич, Ігор Чеховський, Валерій Ворон та Георгій Козюхно. Кожен із них пройшов свій життєвий шлях, і всі — добровольцями стали на захист рідної землі, як тільки розпочалось повномасштабне вторгнення. Ці хлопці — усі 21 загиблий — стали одним з перших свідків та жертв російського терору. І ми повинні пам’ятати про цю страшну подію, шанувати пам’ять наших захисників та головне, зробити усе, аби зупинити російську навалу,” - зазначив секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.
 
 
Сьогодні на місці зруйнованої адмінбудівлі поблизу телевежі, поряд із меморіалом на честь загиблих захисників провели молебень та вшанували хвилиною мовчання пам’ять бійців Національної гвардії.
 
 
Час не загоює рани від втрати найдорожчих, але він дає можливість усвідомити той подвиг, який вони зробили заради кожного з нас. Вічна пам’ять та слава Героям!
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!