ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДВА МІСЯЦІ АРЕШТУ: СУД ОБРАВ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД ПІДОЗРЮВАНОМУ, ЯКИЙ ВДАРИВ НОЖЕМ СУСІДА

ДВА МІСЯЦІ АРЕШТУ: СУД ОБРАВ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД ПІДОЗРЮВАНОМУ, ЯКИЙ ВДАРИВ НОЖЕМ СУСІДА

30 января 2024
ДВА МІСЯЦІ АРЕШТУ: СУД ОБРАВ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД ПІДОЗРЮВАНОМУ, ЯКИЙ ВДАРИВ НОЖЕМ СУСІДА

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури Рівненський міський суд відправив під варту чоловіка, якого підозрюють в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

 

Слідством встановлено, що пізно ввечері 27 січня цього року, в багатоповерхівці на вулиці Князя Острозького в обласному центрі, між двома сусідами виникла чергова сварка, в результаті чого 53-річний, раніше неодноразово судимий чоловік вдарив ножем в груди свого 43-річного сусіда. Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

 

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, 28 січня йому повідомлено про підозру, а 30 січня обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

 

Наразі тривають слідчі та процесуальні дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину, призначені необхідні експертизи. Підозрюваний свою вину визнає, однак стверджує, що захищався від нападу п’яного сусіда.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.


Санкція статті за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!