ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДо уваги підприємців-одержувачів житлових субсидій!

До уваги підприємців-одержувачів житлових субсидій!

20 сентября 2022
До уваги підприємців-одержувачів житлових субсидій!
Незабаром початок опалювального сезону та буде проведено автоматичний перерахунок житлових субсидій на опалювальний сезон 2022/2023 для тих отримувачів, яким була призначена житлова субсидія, у тому числі і для сімей, яким субсидію на літній період визначено у нульовому розмірі.
Серед одержувачів житлових субсидій є громадяни, які займаються підприємницькою діяльністю, дохід від якої необхідно врахувати при проведенні перерахунку. Для визначення групи платника єдиного податку та системи оподаткування на кінець періоду врахування доходів спеціалісти Департамент соціальної політики Рівненської міської ради використовували інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
У зв’язку з воєнним станом обмежено доступ до реєстру, тому переконливо просимо одержувачів житлових субсидій, які є підприємцями, повідомити про зміни, які відбулися у проведенні підприємницької діяльності (зміна групи оподаткування, зміна системи оподаткування, закриття підприємницької діяльності тощо). Ця інформація необхідна для забезпечення правильно визначених сум житлової субсидії та подальшого уникнення надміру наданих житлових субсидій.
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!