ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДо кінця року на Рівненщині відремонтують рекордну кількість доріг

До кінця року на Рівненщині відремонтують рекордну кількість доріг

15 декабря 2020
До кінця року на Рівненщині відремонтують рекордну кількість доріг

До кінця цього року на Рівненщині збудують і відремонтують понад 190 кілометрів шляхів. Це така ж кількість, як і за попередні чотири роки – з 2016 по 2019. Про це під час представлення звіту на сесії облради повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

 

«Більшість країн під час епідемій з економічних депресій виходили через будівництво. Саме будівництво доріг – це створення артерій економіки в світі. У Рівненській області ми рухаємося так само. Спільними зусиллями громад, обласного та державного бюджету в 2020 році ми закінчимо рекордний кілометраж – 190 кілометрів. Саме така кількість доріг була збудована і відремонтована за попередні чотири роки», — відзначив Віталій Коваль.

 

Голова ОДА додав, що важливо зберегти відремонтовані дороги від руйнування.

«Прикро визнати, що три роки ваговий комплекс біля Любомирки був не введений в експлуатацію. А вже з середини літа він повністю контролює перенавантаження на дорогах області. Крім того, три об’єкти для зважування в русі ми здаємо до кінця року – два у Сарнах та один в Острозі. Маємо намір запустити п’ять таких об’єктів. Фактично ми захистимо дороги Рівненщини», — зазначив голова ОДА.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!