ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДо 15 років за ґратами загрожує здолбунівчанину за вбивство своєї дівчини

До 15 років за ґратами загрожує здолбунівчанину за вбивство своєї дівчини

16 января 2021
До 15 років за ґратами загрожує здолбунівчанину за вбивство своєї дівчини

На Рівненщині обрано запобіжний захід 27-річному жителю Здолбунова, якого підозрюють в умисному вбивстві.

 

Як повідомляють в Прокуратурі Рівненської області, Рівненським міським судом задоволено клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави. Під час судового засідання чоловік жодних показів не дав. 

 

Нагадаємо, раніше у ЗМІ писали про зникнення 21-річної рівнянки. Знайти дівчину ніяк не вдавалося. Тепер відомо, що приблизно 5-6 грудня 27-річний здолбунівчанин за місцем свого проживання з метою умисного вбивства вдарив ножем в спину дівчину, з якою раніше зустрічався. Внаслідок чого потерпіла померла на місці події. Пізніше вбивця заховав тіло у підвальному приміщенні.

 

Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, раніше судимий за незаконне зберігання наркотичних засобів. Він переховувався від слідства, але в результаті проведених комплексних оперативних та розшукових заходів ввечері 14 січня правоохоронці підозрюваного таки затримали.

 

В прокуратурі повідомляють, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!