ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОАМФЕТАМІН, КАНАБІС ТА ГАЛЮЦИНОГЕННІ ГРИБИ: У РІВНОМУ ВИКРИЛИ ПРОДАВЦІВ ЗАБОРОНЕНИХ РЕЧОВИН

АМФЕТАМІН, КАНАБІС ТА ГАЛЮЦИНОГЕННІ ГРИБИ: У РІВНОМУ ВИКРИЛИ ПРОДАВЦІВ ЗАБОРОНЕНИХ РЕЧОВИН

30 марта 2024
АМФЕТАМІН, КАНАБІС ТА ГАЛЮЦИНОГЕННІ ГРИБИ: У РІВНОМУ ВИКРИЛИ ПРОДАВЦІВ ЗАБОРОНЕНИХ РЕЧОВИН

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури двом жителям обласного центру повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених повторно (ч. 1 ч. 2 ст. 307 КК України).

 

Одному з підозрюваних 21 рік, іншому – 28. За даними слідства, чоловіки купували та перепродували амфетамін, канабіс, а також галюциногенні гриби. Правоохоронці встановили, що підозрювані у себе вдома облаштували «фасувальний цех», а збували заборонені речовини по всій Україні через поштомати служби доставки.

 

Обох чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України, безпосередньо після того, як вони поклали товар у комірки поштоматів.

 

В ході проведення обшуків за місцями проживання в одного з фігурантів вилучено речовини, схожі на амфетамін, канабіс, мефедрон та ЛСД. Наразі призначено необхідні експертизи.

 

Водночас інший підозрюваний вдома зберігав  псилоцибінові гриби та канабіс, також у нього вилучили мобільні телефони, вакууматор, електронні ваги і  банківські картки. Орієнтовна загальна вартість усіх вилучених у підозрюваних речовин – 750 тис. грн.

Наразі вирішується питання обрання чоловікам запобіжних заходів.

 

Досудове розслідування здійснює Рівненське РУП ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу УБН ГУНП в області.


Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років, з конфіскацією майна.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!