ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО5 разів за день рятувальники Рівненщини гасили пожежі (+ФОТО)

5 разів за день рятувальники Рівненщини гасили пожежі (+ФОТО)

17 января 2021
5 разів за день рятувальники Рівненщини гасили пожежі (+ФОТО)

17 січня упродовж дня 5 разів рятувальники Рівненщини гасили різні пожежі в області. Про це повідомляють в ГУ ДСНС у Рівненській області. 

 

О 9:19 надійшло перше повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Малушка Березнівського району по вулиці Лісовій. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Сарни та місцеву пожежну команду села Малинськ. Прибувши за вказаною адресою вогнеборці встановили, що горить господарча будівля з прибудованим гаражним приміщенням (цегляна крита шифером розміром 4х12м). На гасіння оперативно було подано вогнегасні речовини. О 09:48 пожежу було локалізовано, а о 10:30 повністю ліквідовано.  В результаті пожежі вогнем знищено автомобіль "Renault Megane" та покриття будівлі на площі 48м.кв. Жертв та постраждалих немає. Причина та збитки встановлюються.

 

 

 

 

 

О 14 годині рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в c. Дермань-ІІ Здолбунівського району по вулиці Зелена. Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що виникло загоряння сажі в комені житлової будівлі розмірами 10х4м, стіни цегляні, покрівля шиферна по дерев’яній обрешітці, дерев’яне перекриття. Рятувальники негайно подали на ліквідацію вогнегасні речовини. О 14:29 пожежу було локалізовано, а о 14:48 повністю ліквідовано. Завдяки професійним діям вогнеборців житловий будинок вдалося врятувати від знищення вогнем. Жертв та постраждалих немає. До ліквідації було залучено одну автоцистерну та чотири рятувальники.

 

 

Окрім того, о 14:25 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в с.Смига Дубенського району по вулиці Шевченка. Вогнеборці прибувши на місце події встановили, що пожежа виникла у цегляній господарській будівлі. На ліквідацію було подано вогнегасні речовини. О 15:00 пожежу було локалізовано, а о 15:50 повністю ліквідовано. В результаті пожежі вогнем знищено: шкіряний диван, електробойлер, металопластикові двері, та стіл. Пошкоджено покрівлю на площі 80 м.кв. Причина та збитки наразі встановлюються. До ліквідації було залучено дві автоцистерни та сім рятувальників.

 

 

Також о 14 годині надійшло повідомлення про пожежу в м. Дубно по вулиці Сосюри. Прибувши на місце події вогнеборці встановили, що вогнем охоплена цегляна господарча споруда 5х4м крита шифером. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 14:14 пожежу було локалізовано, а о 15:21 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. До ліквідації було залучено дві одиниці спец техніки ДСНС та вісім рятувальників. Причини пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють фахівці.

 

 

Пізніше о 15:30 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Рівне вул. Самолюка. Прибувши на місце події вогнеборці встановили, що вогнем охоплена цегляна господарча споруда. Було сильне задимлення, тому рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 15:55 пожежу було локалізовано, а о 17:03 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. До ліквідації було залучено три одиниці спец техніки ДСНС та дванадцять рятувальників.
Причини пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють фахівці.


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!