ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО27-річного жителя Вараша посадять за ґрати на 12 років

27-річного жителя Вараша посадять за ґрати на 12 років

10 ноября 2020
27-річного жителя Вараша посадять за ґрати на 12 років

Кузнецовський міський суд визнав винним 27-річного жителя міста Вараш, який 16 січня 2017 року  у с. Довговоля Володимирецького району разом зі спільниками проник в чуже житло, здійснив крадіжку та заподіяв власнику помешкання тяжкі тілесні ушкодження.

 

За інформацією Сарненської місцевої прокуратури, зловмисники, сховавши обличчя під масками, проникли до будинку та напали на його власника. Нанесли йому множинні удари ножем, дерев'яним бруском, руками та ногами у різні частини тіла, чим спричинили потерпілому тілесні ушкодження, які відносяться до тяжких та небезпечних для життя в момент їх заподіяння. Пізніше зловмисники заволоділи грошовими коштами в сумі 700 гривень та 17 доларів США.

 

На стадії судового розгляду обвинувачений певний час переховувався від суду, однак за результатами розшукових заходів все ж був затриманий та взятий під варту. Чоловік у суді свою вину не визнав. Вироком суду йому призначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також судом прийнято рішення про стягнення з обвинуваченого моральної шкоди, завданої потерпілим у справі,  на загальну суму 50 000 грн. 

 

Щодо двох спільників обвинуваченого – то у 2018 році Володимирецьким районним судом їх засуджено до 9 та 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Цей вирок вже набрав законної сили.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!