ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО19 грудня у Рівному стартує щорічна благодійна акція "Добро на Різдво"

19 грудня у Рівному стартує щорічна благодійна акція "Добро на Різдво"

17 декабря 2020
19 грудня у Рівному стартує щорічна благодійна акція "Добро на Різдво"

Головна мета щорічної благодійної акції "Добро на Різдво" - підтримати та здійснити мрії дітей з особливими потребами, соціально незахищених та вразливих категорій, тяжкохворих, що потребують довготривалого лікування. Вже дев’ять років поспіль у Рівненському Палаці дітей та молоді, в період новорічно-різдвяних свят, з 19 грудня до 19 січня, здійснюються мрії дітей, яким особливо потрібна підтримка та віра в диво.

 

Учасники цьогорічної IX благодійної акції  «Добро на Різдво»:

 

Микола Кирилюк 5 років. Народився з вродженою вадою нервової системи, що заважає йому повноцінно рухатися. Мріє про іграшковий потяг та планшет.

 

Олександра Музичук 10 років. Попри свій юний вік, бореться з важкою недугою, займається фотографією та музикою, мріє про музичний інструмент – укулеле.

 

Захар Волівач 9 років. Вихованець Школи народного танцю та ансамблю «Дружба» ПДМ, переніс складну операцію та готується до наступної, зараз пересувається на милицях. В процесі реабілітації займається в басейні. Мріє про папугу

 

Діана Березовець 11 років. Творчу та талановиту Діану виховує бабуся, дівчинка успішно займається в Школі спортивного танцю ПДМ, у вільний час любить малювати. Мріє про нову спортивну форму для танців та акварельні олівці.

 

Палац дітей та молоді закликає усіх охочих у цей складний час спробувати себе у ролі Святого Миколая та долучитися до здійснення дитячих мрій кожного, кому небайдужі ці дитячі долі. Ви можете передати їм омріяні подарунки або ж перерахувати кошти на їх придбання.

 

 

ГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей і підлітків ПДМ»

33028, м. Рівне, вул. Кн. Володимира, 10

ЄДРПОУ 22566386,

р/р UA 47 300346 0000026005022684001 

АТ «АЛЬФА-БАНК»

МФО 300346

За призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».
 

Більше про те, як допомогти здійснити мрії дітей, дізнайтеся за телефоном:

0962703038 Микола Циганюк

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!