ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО12 рятувальників гасили палаючу господарську будівлю

12 рятувальників гасили палаючу господарську будівлю

17 марта 2021
12 рятувальників гасили палаючу господарську будівлю

16 березня близько 5 години ранку у с. Кухітська-Воля Зарічнянської ОТГ виникла пожежа у господарській будівлі. Проте, пожежників викликали не відразу після загоряння, що призвело до значного пошкодження будівлі. 

 

Після виклику рятувальників і їх прибуття на місце пригоди було встановлено, що пожежа виникла у господарської будівлі (шлакоблочна, крита метало профілем  по дерев’яній обрешітці   розміром 38х19 м.кв.). Все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу, тому керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 06:30 пожежу було локалізовано, а о 10:30 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено: дах, перекриття, на площі 722 м. кв., трактор Т-25 та навісне до нього, автомобіль ГАЗ-52, мотоцикл МТ та пошкоджено стіни господарської будівлі.

 

Жертв та постраждалих немає. До ліквідації було залучено три одиниці техніки ДСНС з них МПК «Борове», МПК «Кухітська-Воля» та дванадцять рятувальників. Причина та збитки встановлюються.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!