ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОІз 1 серпня у Рівному змінюється вартість проїзду у громадському транспорті

Із 1 серпня у Рівному змінюється вартість проїзду у громадському транспорті

28 июля 2022
Із 1 серпня у Рівному змінюється вартість проїзду у громадському транспорті
Сьогодні, 28 липня, члени Рівненського виконавчого комітету на позачерговому засіданні затвердили рішення про зміну вартості проїзду у маршрутних таксі та тролейбусах.
 
«14 гривень за проїзд у маршрутці і 10 за проїзд в тролейбусі - це рішення не є популярним, але воно назріло, тобто є необхідним. Це найменші економічно обгрунтовані тарифи, тому прошу до нього поставитись з розумінням,» - каже начальник управління транспорту і зв’язку Василь Сливка.
 
Міський голова Рівного Олександр Третяк зауважив, що підняття вартості проїзду не уникнути. Проте наголосив, що на разі варто трохи «знизити» пропоновані варіанти.
 
«Так, пальне стало дорожчим, але воно дешевше, аніж вказано в розрахунках. Та й на заправках його достатньо. Тому не бачу необхідності аж так піднімати вартість проїзду. Пропоную зупинитися на 12 гривнях для маршруток і 8 для тролейбусів. Це дасть можливість рухатись вперед, і водночас не вдарить по рівнянам,» - наголосив міський голова.
 
Таку пропозицію підтримали і члени міськвиконкому.
 
Тож, із 1 серпня вартість однієї поїздки у маршрутному таксі становитиме 12 гривень, а в тролейбусі – 8 гривень. Вартість місячного проїзного квитка на тролейбус становитиме 300 гривень.
 
До слова, у деяких містах підняли ціну одразу після стрибка вартості пального, у Рівному - тримали вартість проїзду стабільною п’ять місяців після початку війни.
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!