ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО"Стільки трупів я не бачив": окупант розповів про втрати РФ і зізнався у мародерстві в Україні (АУДІО)

"Стільки трупів я не бачив": окупант розповів про втрати РФ і зізнався у мародерстві в Україні (АУДІО)

4 марта 2022
"Стільки трупів я не бачив": окупант розповів про втрати РФ і зізнався у мародерстві в Україні (АУДІО)

У мережі з'явилося радіоперехоплення розмови одного з російських окупантів з кимось із знайомих чи родичів. У розмові загарбник зізнався, що окупаційні війська зазнають великих втрат і займаються мародерством. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

 

За словами російського окупанта (судячи з розмови він танкіст), в Україну вони вирушили в ніч 23 лютого з території Білорусі. Але ЗСУ зустріли їх гідно. "Я стільки трупів ніколи в житті не бачив. Тут все повимкнено! Зв'язку немає. Ми, бачиш, магазин грабанули, телефон знайшли і з нього дзвонимо все додому. Щоб сказати: все нормально… У нас втрати, ми в кільці. Все х*йово… Виходить, не можуть до нас прорватися… Яке там "геройство"?

 

Ще один загарбник зізнається: за вбивства українців та обстріл мирних міст їм платять по 52 долари на день. Ось тільки заробітку окупанти вже не раді. Всі пацани кажуть: я еб*л, приїду — звільнятися буду… Ігнат, Артем… Краще в "Абсолюті" (мережа магазинів у РФ. — Ред.) працювати, ніж у БТРі… Пацани на вулиці сплять, ні помитися, ні поспати взагалі, прикинь, — Кричить він.

 

Не сподобалося окупантам, як їх зустрічають прості українці. "Ти че, у всіх автомати. У всіх автомати! Ми вчора їхали, вони нас це… Усередині сидимо — і чуємо: кулі по броні "ту-ту-ту-ту" такі", — розповідає один із них у телефонному. розмові.

 

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що станом на ранок 3 березня Росія втратила в Україні майже 9 тисяч убитих.

 

ПРОСЛУХАТИ АУДІОЗАПИС РОЗМОВИ МОЖНА НА ВІДЕО

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!