ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО«Безпека державних та громадських діячів - запорука стабільності в державі»

«Безпека державних та громадських діячів - запорука стабільності в державі»

12 апреля 2021
«Безпека державних та громадських діячів - запорука стабільності в державі»

Негативні процеси всередині країни, пов’язані з такими факторами, як  ескалація бойових дій країною агресором Російською Федерацією у районі проведення ООС на Сході України, а також нестабільності криміногенної обстановки, пов’язаної з т.зв. «бурштиновим бізнесом», поглиблення конфронтації між місцевими бізнесовими групами створюють передумови до екстремістських та інших протиправних проявів, у т.ч. стосовно державних та громадських діячів, за які українським законодавством передбачено кримінальну відповідальність (ст. 112 КК України «Посягання на життя державного чи громадського діяча»).

Ваша свідома громадянська позиція може стати на заваді зловмисникам, які виношують наміри екстремістського, терористичного чи іншого протиправного характеру по відношенню до представників органів влади та місцевого самоврядування.

Просимо громадян сприяти органам СБУ у боротьбі із злочинними намірами шляхом повідомлення інформації про:

— осіб, які можуть бути причетними до готування злочинів проти державних чи громадських діячів, народних депутатів України;

— осіб, які можуть бути причетними до готування злочинів проти представників всіх гілок влади, органів місцевого самоврядування (депутатів обласної, районних та сільських рад), правоохоронних органів.

Зазначену інформацію повідомляйте в Управління СБУ в Рівненській області (м. Рівне, вул. Відінська, 4.) або за телефонами (0362) 67-86-06, (0362)62-43-43, 102.  

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!