ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИЗапаси масок та ліків Рівненщини оновлюються щодня

Запаси масок та ліків Рівненщини оновлюються щодня

25 марта 2020
Запаси масок та ліків Рівненщини оновлюються щодня

Станом на ранок 25 березня мережа «Тетрамед» повідомляє про наявність 4800 захисних медичних марлевих масок, а також 9 тис. антисептиків та 11 тис. жарознижуючих препаратів в аптечних закладах, розташованих у м. Рівне та у 8-ми районах області. Про це інформує Рівненська ОДА.

 

Впродовж дня у мережу «Рівнеліки» по м. Рівне та по області доставлять респіратори типу «Пелюсток» та респіратори-напівмаски класу FFP2 у кількості 1700 шт. Також по мережі наявні 2,6 тис. антисептиків та більше 4 тис. антибіотиків та жарознижуючих препаратів різних форм випуску та різного складу. Мережа аптек «ВІСА» — звітує по наявність 4900 масок в аптеках Рівного, ще 7 тис. очікується впродовж дня. Антибіотиків та жарознижувальних лікарських препаратів близько 3 тис. Мережа «Рівнефармація» — має наразі близько 800 масок в обласному центрі та районах регіону та антисептики для рук аптечного виробництва в достатній кількості.

 

Також наявні марлеві захисні маски і по інших мережах та окремих аптечних закладах, але вже у меншій кількості. Також окремі проблеми є з надходженням таблетованих форм парацетамолу. Аптечні заклади постійно здійснюють пошук для замовлення цього виду жарознижувальних засобів.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!