ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИВ Австрії вбили критика Росії

В Австрії вбили критика Росії

6 июля 2020
В Австрії вбили критика  Росії

В австрійському місті Герасдорф в суботу, 4 липня, застрілили 43-річного прохача притулку з Росії. Про це повідомляють австрійські ЗМІ. Чоловіка вбили ввечері пострілом у голову. Інцидент стався біля одного з міських торговельних центрів.

Герасдорф розташований неподалік від Відня. Австрійський спецназ затримав підозрюваного в Лінці, він також є громадянином Росії. Під час затримання чоловік не чинив опору.

Австрійська радіостанція ÖRF повідомила, що обидва росіяни, ймовірно, є вихідцями з Чечні.

За даними видань "Кавказ.Реаліі" і "Кавказький вузол", які посилаються на джерела в чеченській діаспорі в Європі, убитий - уродженець Чечні, блогер Маміхан Умаров. Він критикував діяльність глави Чечні Рамзана Кадирова і вів чеченською мовою канал на Youtube під назвою "Анзор з Відня".

Як повідомлялось раніше, у серпні 2019 року в Берліні був застрілений громадянин Грузії чеченського походження Зелімхан Хангошвілі. У червні цього року федеральна прокуратура Німеччини висунула проти російської влади обвинувачення в замовному вбивстві Хангошвілі, який раніше був оголошений у РФ у розшук за обвунуваченням у тероризмі. Канцлерка ФРН Анґела Меркель (Angela Merkel) заявила, що не виключає санкції проти РФ через вбивство Хангошвілі. Між тим його родичі просять владу ФРН надати їм захист.

Росія намагається силою змусити свій народ мовчати і приховати свої злочини проти людини ...

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!