ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИУ Рівному виявили двох хворих на коронавірус

У Рівному виявили двох хворих на коронавірус

29 марта 2020
У Рівному виявили двох хворих на коронавірус

За інформацією Рівненської ОДА, на Рівненщині зафіксовано 2 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19. 

 

Вірусологічною лабораторією Рівненського обласного центру громадського здоров'я станом на вечір 29 березня отримано 2 підтвердження з 7-ми підозр на COVID-19. Нові інфікування зафіксовано в обласному центрі та селі Рівненського району.  Чоловік проживає у Білій Криниці Рівненського району, а жінка – з Рівного. Таким чином, на Рівненщині проходять лікування від коронавірусної інфекції 9 осіб, 2 людини померло.

 

Як повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, МОЗ відсьогодні оновило стандарт надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Тепер людей з легкою формою коронавірусу госпіталізувати не будуть, а тільки хворих у середньому та важкому стан. «Ми уже створюємо мобільні бригади для діагностики тих пацієнтів чи контактних осіб, які перебувають на самоізоляції, або хворих, у яких перебіг захворювання носить легкий характер. Робимо це, аби обмежити їх пересування та перебування в контакті з іншими. Ще раз звертаюсь до мешканців області – по можливості, залишайтесь вдома! Бережіть себе!» — зазначив Віталій Коваль.

 

Станом на 30 березня планується організувати в області роботу орієнтовно 20 мобільних бригад.

 

Нагадаємо, Цілодобовий оперативний штаб при Рівненській ОДА продовжує впроваджувати заходи задля недопущення потужного спалаху коронавірусної інфекції в області.

 
 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!