ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИУ Рівному під час сну ледь не згорів чоловік (+ФОТО)

У Рівному під час сну ледь не згорів чоловік (+ФОТО)

28 октября 2020
У Рівному під час сну ледь не згорів чоловік (+ФОТО)

Сьогодні, 28 жовтня, о 09:18 рятувальникам повідомили про сильне задимлення у квартирі на третьому поверсі багатоквартирного житлового будинку у місті Рівне по вулиці Клима Савури.


Як повідомляють в ГУ ДСНС у Рівненській області, пожежники по трьох колінчастій драбині через вікно увійшли до вщент задимленої квартири, де на увімкненій газовій плиті підгорали залишки їжі. Надзвичайники газ перекрили, а квартиру провітрили. В одній із кімнат виявили власника оселі, який міцно спав. Чоловіка негайно розбудили та привели до тями. По зовнішніх ознаках господар знаходився у стані алкогольного сп'яніння. Якби не пильність сусідів та оперативність вогнеборців, власник оселі загинув би від отруєння продуктами горіння, а квартира згоріла б.

 

З чоловіком провели профілактичну бесіду з роз'ясненням до яких наслідків це могло б призвести.Зважаючи на часті подібні випадки підгорання їжі в помешканнях, рятувальники закликають громадян бути обережними у побуті і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Адже залишена на газовій плиті страва здатна призвести до загибелі господарів, пожежі чи вибуху у помешканні.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!