ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИУ Костополі чоловік навмисно підпалив себе і своє помешкання

У Костополі чоловік навмисно підпалив себе і своє помешкання

3 января 2021
У Костополі чоловік навмисно підпалив себе і своє помешкання

3 січня о 8 голині ранку рятувальникам повідомили про пожежу у приватному господарстві в місті Костопіль по вулиці Ю.Жилки. На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини.
 
Як повідомляють в ГУ ДСНС у Рівненській області, прибувши на місце події вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат шлакоблокового житлового будинку. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору увійшли у вщент задимлений будинок. В кімнаті на підлозі за диваном вони виявили чоловіка, якого винесли на свіже повітря та передали бригаді швидкої медичної допомоги. В кімнаті горіли речі домашнього вжитку. На гасіння було подано водяні стволи. О 08:20 пожежу було локалізовано, а о 08:40 повністю ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та пошкоджено меблі у житловій кімнаті.
 
Будинок вдалося врятувати.Як вдалося з'ясувати, господар 1971 року народження поки з невідомих причин узяв каністру з дизельним пальним, облив речі в кімнаті та себе й підпалив усе. На щастя про дану подію вчасно повідомили на спецлінію "101" і чоловіка вдалося врятувати.
 
Наразі господар з опіками знаходиться в Березнівській центральній районній лікарні. Його стан оцінюють медики. Усі обставини даної події встановлюються. До гасіння було залучено одну одиницю пожежної техніки та шестеро вогнеборців.

 

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!