ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИРосійська агресія призвела до рекордної кількості постраждалих жителів Донбасу

Російська агресія призвела до рекордної кількості постраждалих жителів Донбасу

9 апреля 2020
Російська агресія призвела до рекордної кількості постраждалих жителів Донбасу

В Управлінні верховного комісара ООН з прав людини у березні 2020 року зафіксували збільшення кількості втрат серед цивільного населення на Донбасі. Про це йдеться на UA.NEWS. 

 

Як зазначається у доповіді ООН, в період з 1 по 31 березня, в регіоні зафіксовано дві смерті серед цивільного населення, а також 17 поранених. Це на 280% більше, ніж у лютому 2020 року, коли був один загиблий і четверо поранених. Це також більше, ніж втрати серед цивільних осіб за січень і лютий 2020 разом узяті (двоє загиблих і 15 поранених), і найвища кількість втрат з вересня 2019 року. Обидва смертельні випадки, а також 11 випадків поранення сталися внаслідок артилерійського обстрілу й обстрілів з легких озброєнь або стрілецької зброї.

 

Нагадаємо, у вівторок, 7 квітня, терористи обстріляли Мар’їнку та поранили місцеву жительку. У грудні 2019 року під час обстрілу Мар’їнки в Донецькій області загинув місцевий житель. 25 листопада російсько-терористичні війська обстріляли позиції ООС біля села Мар’їнка в Донецькій області. Під час атаки було поранено місцеву мешканку.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!