ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИРятувальники Рівненщини під час Різдва працюють в режимі нон-стоп

Рятувальники Рівненщини під час Різдва працюють в режимі нон-стоп

8 января 2021
Рятувальники Рівненщини під час Різдва працюють в режимі нон-стоп

Лише за минулу добу рятувальники Рівненщини чотири рази виїжджали на надання допомоги населенню та три рази на ліквідацію пожеж. Про це повідомляють в ГУ ДСНС Рівненської області.

 

Так, 7 січня о 15:42 на автодорозі при в’їзді в смт Рокитно рятувальники надавали допомогу працівникам поліції при ДТП легкового таксі Шевроле Авео. Автомобіль з'їхав у кювет. Співробітники ДСНС провели обстеження автомобіля на наявність травмованих людей та витікання палива. Жертв та постраждалих внаслідок ДТП не було. Рятувальники надали допомогу по переміщенню авто на проїжджу частину дороги.


 
Пізніше о 16:19 в місті Дубно по вулиці Ольги Кобилянської рятувальники надавали допомогу працівникам поліції по відкриванню вхідних дверей квартири, де перебував чоловік, який за інформацією поліції міг скоїти суїцид. Двері відчинили, чоловік був живий.

 

Цього ж дня о 20:22 в місті Костопіль по вулиці Степанській рятувальники надавали допомогу працівникам поліції по відкриванню вхідних дверей квартири, де перебував літній чоловік, який довгий час не виходив на зв'язок. Чоловік був живий. Окрім цього, о 21:29 в смт Млинів по вулиці Покровській рятувальники надавали допомогу по звільненню проїжджої частини дороги від поваленого дерева внаслідок несприятливих погодних умов.
 
В цей день, 7 січня, не обійшлося і без пожеж. Зокрема, о 15:01 в смт Степань Сарненського району по вул. Загородня рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві. Вогнем пошкоджено 8 м.кв. покрівлі житлового будинку та речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

 

Пізніше о 20:55 в с. Новий Корець Корецького району по вул.Тиха рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку. Врятовано житловий будинок. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.


Вночі, 8 січня, о 01:57 рятувальники ліквідували пожежу трансформаторної підстанції в смт Зарічне по вул. Ватутіна. Вогнем знищено трансформаторну підстанцію №29 Зарічненського РЕМ. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!