ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИПовернення на Донбас: Росія позбавляється від хворих коронавірусом

Повернення на Донбас: Росія позбавляється від хворих коронавірусом

12 марта 2020
Повернення на Донбас: Росія позбавляється від хворих коронавірусом

Прес-центр Об'єднаних сил (ООС) на своїй сторінці в FACEBOOK повідомляє, що за даними розвідки, на території Росії знаходиться чоловік, який нещодавно повернувся з Китаю і у якого виявлені симптоми коронавірусу «COVID — 19».

Ця людина є громадянином України, проте всупереч нашого законодавства незаконно став власником російського паспорту. Оскільки чоловік має місце реєстрації на території тимчасово окупованих Донецької і Луганської областей, росіяни не довго думаючи, вирішили його якнайшвидше доставити в ОРДЛО, а не лікувати у своїх медичних закладах.

РФ взагалі любить розповідати про кількість російських паспортів, які отримали жителі непідконтрольної уряду України території і які привілеї чекають «потенційних росіян», але, в той же час, як бачимо, легко відмовляється від своїх «новоспечених громадян», тим самим у черговий раз, демонструючи своє лицемірство.

Цей випадок яскраво свідчить про неготовність країни-агресора у разі загострення епідеміологічної обстановки узяти під контроль ситуацію у зв'язку з можливим поширенням коронавірусу, навіть на своїй території. Найближчим часом, з російського міста Новошахтинськ очікується передислокація хворого з підозрою на коронавірусну інфекцію до неконтрольованої ділянки українсько-російського кордону в районі пункту пропуску «Довжанский», а далі чоловіка передадуть в одну з лікарень на території ОРДЛО.

За матеріалами ua-reporter.com

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!