ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИ

ГАРЯЧІ НОВИНИ

RSS-лента
СБУ затримала подружжя наркокур'єрів з Рівненщини

Співробітники Служби безпеки України затримали наркокур`єрів з Рівненщини під час спроби контрабанди прекурсорів із Євросоюзу. Вилучено партію псевдоефедрину на понад 3 мільйони гривень. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області. 

Власники алкогольних магазинів щомісяця платили данину податківцям

Служба безпеки України викрила посадовців Головного Управління Державної податкової служби у Рівненській області на систематичному отриманні хабарів від власників точок продажу алкогольних напоїв. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області.

На Рівненщині ледь не згоріла живцем літня жінка (+ФОТО)

Вчора, 28 травня, до рятувальників на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в селі Оженин Острозького району.

29 мая 2020 | Детальніше | 0 Коментарів | 529 переглядів
Теги: рятувальники, пожежа, остріг, дснс
В Здолбунівському інтернаті - спалах коронавірусу

В Рівненській ОДА оприлюднили результати розслідування спалаху COVID-19 в Здолбунівському інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів. Відповідно до розпорядження голови ОДА Віталія Коваля головою комісії визначено першого заступника Сергія Подоліна.

Міністр охорони здоров'я закликав регіони активізувати процес вакцинації

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов закликав регіони активізувати і поставити на контроль питання імунізації відповідно до календаря щеплень. Це пов’язано з тим, що за деякими вакцинами відставання від календарного плану становить до 20%. Про це Максим Степанов повідомив на щоденному брифінгу. 

Як завершуватиметься навчальний рік у дитячих садках Рівненщини

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в Україні тривалість навчального року в позашкіллі продовжуватись не буде.

 

МИ — НЕ БРАТИ: ЯК УЧЕНІ ДОВЕЛИ ВІДСУТНІСТЬ "РІДСТВА" МІЖ УКРАЇНЦЯМИ І РОСІЯНАМИ

«Росія здійснила велику помилку з огляду на власні інтереси. Вона вирила траншею, наповнену кров’ю, ненавистю та кривдою. Українці не дозволять росіянам називати себе братнім народом».

21 мая 2020 | Детальніше | 0 Коментарів | 1312 переглядів
СБУ затримала організатора та учасників угруповання, які викрадали і катували людей

Служба безпеки України блокувала діяльність організованої злочинної групи, яка під прикриттям лікування різних форм залежності викрадала і незаконно позбавляла волі громадян. Під час спецоперації співробітники СБУ звільнили 145 в’язнів з так званих «центрів реабілітації» у Рівненській і Тернопільській областях. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області. 

СБУ закликає громадян бути пильними

Негативні процеси всередині країни, пов’язані з такими факторами, як проведення антитерористичної операції на Сході України, посилення екстремістських проявів (у тому числі пов’язаних із збільшенням в Україні кількості іноземних громадян, прибічників радикальних течій Ісламу), нестабільністю криміногенної обстановки, обумовлюють необхідність підвищення пильності населення щодо виявлення підозрілих осіб та вибухонебезпечних предметів.

20 мая 2020 | Детальніше | 0 Коментарів | 674 перегляди
18 травня вшановуємо пам’ять жертв депортації кримських татар

В Україні щорічно 18 травня відзначається День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Відповідну Постанову Верховна Рада прийняла у 2015 році. Цього дня ми згадуємо понад 200 000 кримських татар, яких примусово вивезли з Криму в 1944 році. Для багатьох із них заслання обернулося поневірянням, голодом і врешті-решт смертю.

Поліція виявила пенсіонера, який вночі заблукав

Вчора, 17 травня, близько 3-ночі патрульні помітили на трасі Київ-Чоп літнього чоловіка. Він саме проходив пост. 

В Україні готуються запустити тестування на антитіла до COVID-19
На Рівненщині виявили боєприпаси Другої світової війни
Рівненські працівники отримають компенсацію за вимушене безробіття

За інформацією Рівненської ОДА, майже 400 роботодавців Рівненщини, які зупинили свою діяльність у зв’язку з карантином, подали документи у центри зайнятості для оформлення виплат по зарплаті працівникам.

На Рівненщині рятувальники навідували хвору жінку через вікно

7 травня о 11:39 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення, що у місті Дубровиця по вулиці Воробинська у квартирі на 2-му поверсі трьох поверхового будинку знаходиться жінка 1951 року народження яка вже два дні не виходить на зв'язок з родичами.

7 мая 2020 | Детальніше | 0 Коментарів | 566 переглядів
Теги: рятувальники, рівненщина, дснс