ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИ

ГАРЯЧІ НОВИНИ

RSS-лента
Вакцинація від коронавірусу почнеться завтра - Віктор Ляшко

Вакцинація від коронавірусу в Україні розпочнеться завтра, 24 лютого. Про це під час пресконференції в Укрінформі повідомив заступник міністра охорони здоровʼя - головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Сьома річниця анексії Криму: то чий Крим?

Чий Крим? 20 лютого вже сім років з того часу, як ми ставимо це запитання собі та оточуючим. Саме в цей день 2014 року розпочалася російська спецоперація з окупації Криму. Через тиждень, 27 лютого, російський спецназ захопив парламент та уряд Автономної Республіки Крим. Однак на медалях «За повернення Криму» Міністерства оборони РФ зазначена дата 20 лютого. З тих пір історія України 21 століття поділилася на «до» і «після». Чому так сталося? Невже найбільшій країні в світі не достатньо своєї території? Які наслідки поніс за собою Крим? І взагалі чий Крим?

Скандальній рівненській стоматологині повідомлено про підозру

18 лютого повідомлено про підозру 29-річній рівненській стоматологині, на яку відкрито кримінальну справу за фактом нанесення побоїв та умисних легких тілесних ушкоджень малолітнім пацієнтам. 

Кілька років ув’язнення за телефонний жарт

Служба безпеки України попереджає, що завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, порушує безпеку суспільства, заподіює істотну майнову шкоду та призводить до інших негативних наслідків.

5 февраля 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 403 перегляди
СБУ оприлюднила докази причетності колишнього першого заступника голови СБУ до організації замовного вбивства (+АУДІО)

Колишньому першому заступнику голови Служби безпеки Дмитру Нескоромному оголошено про підозру у вчиненні злочину – організації готування вбивства начальника Головного Управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Зокрема, йдеться про ч. 1 статті 14, ч. 2 статті 28 та статтю 348 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють на сайті СБУ. 

27 января 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 621 перегляд
Теги: слідство, сбу, кримінал, замах
15 разів за добу виїжджали рятувальники для надання допомоги громадянам

За минулу добу, 26 січня, працівники ДСНС Рівненщини здійснили 15 виїздів для надання допомоги водіям та пасажирам автотранспортних засобів, які потрапили через негоду у скрутне становище на автошляхах області. 

У Рівному 29 вулиць залишаться без електроенергії

Завтра, 25 січня, у Рівному 29 вулиць залишаться без електропостачання. Про це повідомили в “Рівнеобленерго”.

СБУ попередила вбивство співробітника спецслужби: офіційна інформація для ЗМІ буде згодом

Служба безпеки України приділяє окрему увагу системній протидії порушенням закону та проявам корупції, в тому числі коли це стосується чинних чи колишніх співробітників СБУ - незалежно від їх звань, посад чи вислуги років. Безкарність буває лише тимчасовою.

23 января 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 579 переглядів
Теги: сбу, рівненщина, злочин, вбивство
Рівненські школярі 25 січня повернуться за парти

За інформацією Урядового порталу додаткові обмежувальні заходи для закладів освіти, встановлені на період 8-24 січня 2021 року не діятимуть з 25 січня.

СБУ протидіє та нейтралізує загрози державній безпеці на кордонах України

Упродовж 2020 року завдяки заходам підрозділів Служби безпеки України до держбюджету донараховано понад 2,5 мільярда гривень митних платежів. Вилучено предмети контрабанди і виявлено порушення митних правил на суму 510 мільйонів гривень.

21 января 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 584 перегляди
Теги: україна, сбу, митниця, кордон, держбюджет
На Рівненщині активно працюють пункти обігріву

Внаслідок різкого похолодання у Рівному та в усіх районах області працює понад 30 пунктів обігріву. Вони сформовані на базі соціальних, медичних та освітніх закладів.

У Рівному під час пожежі згорів чоловік (+ФОТО)

12 січня о 18:18 рятувальникам повідомили про пожежу в місті Рівне по вулиці Вербовій. 

13 января 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 521 перегляд
Теги: рівненщина, рівне, пожежа, дснс
60 діб під вартою проведе підозрюваний у вбивстві рівнянина

39-річному жителю Рівного повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Про це повідомляють в Прокуратурі Рівненської області. 

Рятувальники Рівненщини під час Різдва працюють в режимі нон-стоп

Лише за минулу добу рятувальники Рівненщини чотири рази виїжджали на надання допомоги населенню та три рази на ліквідацію пожеж. Про це повідомляють в ГУ ДСНС Рівненської області.

Жителів Рівненщини попереджають про сильний туман

До кінця дня 6 січня з утриманням вночі та вранці 7 січня на території області туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий).

6 января 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 575 переглядів
Теги: туман, рівненщина, погода, дснс