ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИПід час ракетного удару по Сарнах не постраждали ані цивільні, ані військові

Під час ракетного удару по Сарнах не постраждали ані цивільні, ані військові

29 августа 2022
Під час ракетного удару по Сарнах не постраждали ані цивільні, ані військові

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль в прямому ефірі телеканалу «Еспресо».

Нагадаємо, у неділю на Рівненщині лунала 250 повітряна тривога з початку повномасштабної війни. Збройні сили рф випустили 4 ракети Х-101 з бомбардувальників Ту-22.

Пошкоджень зазнали близько 30 цивільних об’єктів, в тому числі приміщення Сарненської ЦРЛ. Крім того, внаслідок авіаудару сталося загоряння близько 2 гектарів лісового масиву. Працівники ДСНС пожежу локалізували та ліквідували.

«Ні військові, ні цивільні не постраждали. Сьогодні вже повноцінно працюємо над подоланням наслідків. Це вже 12-й ракетний удар по області і 2-й удар по військовому об’єкту у Сарнах. Декілька місяців тому ворог вже спрямовував ракети по цій же військовій частині. Фактично цілили туди ж само. Але військові оперативно спрацювали і особовий склад не постраждав», - зазначив Віталій Коваль.

На думку начальника ОВА Віталія Коваля, ворог працює ще по радянських картах.

Він також додав, що Рівненщина на сьогодні вже набагато краще організаційно підготовлена, аніж у перший місяць повномасштабного вторгнення. Злагодженість посилюється. «Наше основне завдання – зберегти життя, а життя можна зберегти тоді, коли є взаємодія», - зазначив Віталій Коваль.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!