ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИНа Рівненщині СБУ викрила інтернет-колаборанта, який прославляв комунізм

На Рівненщині СБУ викрила інтернет-колаборанта, який прославляв комунізм

29 июля 2022
На Рівненщині СБУ викрила інтернет-колаборанта, який прославляв комунізм

На Рівненщині СБУ викрила інтернет-агітатора, який прославляв комунізм в регіоні та заперечував збройну агресію рф

 

Перед судом постане місцевий мешканець, який, використовуючи заборонену соціальну мережу «Однокласники», поширював комуністичну символіку та пропагував за вказаний тоталітарний режим в регіоні. 

 

Крім цього, як встановило слідство, вказана особа неодноразово висловлювала підтримку збройній агресії рф на території України та повністю підтримувала російські звірства проти мирного населення.

 

На даний момент правоохоронці перевіряють факт участі близьких родичів підозрюваного у складі незаконних збройних формувань держави-окупанта на території України. 

 

Під час обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили:

- заборонену символіку;

- паспорт та пенсійне посвідчення громадянина рф;

- комп’ютерну техніку;

- мобільний телефон;

- магнітні носії даних з доказами протиправної діяльності. 

 

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно вказаного громадянина України у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст.436-1 ККУ (Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів).

 

Документували протиправну діяльність співробітники Управління СБ України в Рівненській області спільно із працівниками Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!