ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИНімецькі експерти шоковані "політичним театром"

Німецькі експерти шоковані "політичним театром"

26 марта 2020
Німецькі експерти шоковані "політичним театром"

Володимир Путін отримає розширені повноваження і зможе залишатися президентом Росії до 2036 року. Усе - завдяки поправкам до конституції РФ. Німецькі експерти шоковані таким "політичним театром".

Поправки до конституції Росії дозволять збільшити повноваження президента, урізавши функції прем’єра та уряду, поставивши у залежність від нього суддів Конституційного та Верховного судів. Крім того, в конституції Росії з'явиться положення, яке дозволить цій державі не виконувати рішення міжнародних органів. Тож у разі, наприклад, перемоги України у справі проти Росії в Міжнародному суді ООН у Гаазі, РФ може офіційно ігнорувати вирок.

Як кажуть «на злодії і шапка горить», отже Путін усвідомлює, що винний у міжнародних злочинах проти людства.

Утім, найважливішою є поправка, яка передбачає "обнулення" попередніх президентських термінів Путіна. Тобто Путін зможе знову балотуватися на посаду президента на виборах у 2024 році. Опитані  німецькі експерти називають ухвалення Держдумою пакета поправок до російської Конституції і можливе обнулення президентських термінів для Володимира Путіна не інакше, як інсценізація і політичний театр.

Такий сценарій поверне Росію до повної диктатури російської верхівки та деспотії Путіна.

За матеріалами DW.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!