ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИМайже 2 тисячі незаконних пляшок алкоголю вилучено на Рівненщині

Майже 2 тисячі незаконних пляшок алкоголю вилучено на Рівненщині

6 апреля 2020
Майже 2 тисячі незаконних пляшок алкоголю вилучено на Рівненщині

Дубенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.1 ст.199 КК України за фактом придбання, перевезення незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

 

В межах кримінального провадження працівниками Млинівського ВП Дубенського ВП ГУНП в Рівненській області у смт. Млинів 06.04.2020 з незаконного обігу вилучено близько 90 ящиків спиртовмісної речовини загальним об’ємом 900 літрів, з марками акцизу, які містять ознаки підробки. Транспортний засіб, який використовувався для транспортування фальсифікату правоохоронцями вилучено та поміщено на спеціальний майданчик.

 

На підставі ухвали слідчого судді проведено обшук транспортного засобу та вилучено продукцію, яка має ознаки фальсифікату. З метою забезпечення збереження речових доказів, прокуратурою вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені підакцизні товари та транспортний засіб. На даний час у кримінальному провадженні тривають слідчі дії. Крім того, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту, або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів, або інших підакцизних товарів). 

 

Протидія злочинній діяльності у сфері обігу фальсифікованих підакцизних товарів триває та перебуває на постійному контролі органів прокуратури області.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!