ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИДо 12-ти років ув'язнення засуджено двох злочинців з Рівненщини

До 12-ти років ув'язнення засуджено двох злочинців з Рівненщини

13 июля 2020
До 12-ти років ув'язнення засуджено двох злочинців з Рівненщини

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох чоловіків у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  п.п.4,6,9,12 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство), ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.2 ст.185 (Крадіжка за попередньою змовою групою осіб), ч.2 ст.357 (Викрадення документів) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області. 

 

В ході судового розгляду прокурором доведено, що двоє чоловіків, у квітні 2014 року, діючи з корисливих мотивів і за попередньою змовою, викрали автомобіль у 65-річного жителя с. Країв Острозького району. Власника авто «КІА SORENTO», при цьому зв’язали, побили, вивезли та залишили в лісі. Чоловік, внаслідок вказаних протиправних дій, помер. Автомобіль зловмисники перегнали в місто Нікополь, Дніпропетровської області, де планували продати по запчастинах.

 

За результатами дослідження наданих прокурором доказів, Здолбунівським районним судом обвинувачені визнані винними у вчиненні вказаних злочинів та засуджені до 12 років та 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна. Також, із засуджених стягнуто 639 тисяч гривень в рахунок компенсації матеріальної та моральної шкоди на користь родичів загиблого.  До набрання вироку суду законної сили обвинувачені перебуватимуть під вартою.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!