ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИБілоруси поставлять на коліна Лукашенка

Білоруси поставлять на коліна Лукашенка

24 октября 2020
Білоруси поставлять на коліна Лукашенка

“26 жовтня роботу зупинять ті, хто хоче зупинити свавілля влади й побачити чесні вибори.

Чий це ультиматум?

Всіх, хто не готовий миритися зі свавіллям силовиків і чиновників. Всіх, чиї голоси на виборах президента безсовісно вкрали. Всіх, хто не може залишити все так, як є”, — зазначає NEXTA Live.

Планується, що з понеділка на всіх заводах, будівництвах та приватних фабриках, у великих і малих компаніях, на підприємствах зупиниться робота. “Буде проводитися тільки одна найважливіша робота — вимога справедливості”, — зазначили протестувальники. Організатори сподіваються, що студенти й учні прийдуть в університети й школи “за справедливістю”, а не навчанням. “26 жовтня в автопарках і транспортних компаніях знайдуться тисячі причин не виходити на рейс: автобуси, трамваї, потяги й тролейбуси, метро і таксі — все це дуже важливо, але повернення законності й цивільних свобод важливіше.

26 жовтня супермаркети й торгові центри, перукарні й тренажерні зали будуть виглядати так, ніби почався карантин.

26 жовтня керівники й власники компаній погоджують сотні відгулів.

26 жовтня всі фахівці не виконуватимуть свої обов’язки, оскільки колишній президент не виконує свої. 26 жовтня співробітники МВС і інших силових структур проігнорують злочинні накази”, — додали в Telegram-каналі.

Також, організатори закликають об’єднуватися дворами, трудовими колективами. На їх думку, нинішня влада стала нашою спільною проблемою, яка їх згуртувала. Як тільки вимоги народу будуть виконані, вони зможуть запустити країну і неодмінно зробити її набагато краще. “Як тільки ми підтримаємо одне одного, проявимо сміливість, солідарність і взаємодопомогу і повіримо в свою неминучу перемогу, режим впаде. Від Лукашенко відмовляться всі, хто зараз виконує його злочинні накази.

Кожному страшно бути першим, кожному страшно програти. Але наша сила в тому, що ми знаємо — нас більшість. А разом ми — найбільша сила”, — резюмували протестувальники.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!