ГОЛОВНА"Фсбшні іхтамнєти"

"Фсбшні іхтамнєти"

13 мая 2020
"Фсбшні іхтамнєти"

Завдяки спецоперації розвідників 93-тьої окремої механізованої бригади  «Холодний Яр» і розвідки ООС отримано унікальне відео, оприлюднене Оперативним командуванням “Схід” ЗСУ, про військові злочини Російської Федерації в Україні.

На ньому видно роботу спеціальної групи «снайперів-кілерів» ФСБ Росії, що вчергове приїхали на суверенну територію України, з метою ліквідації українських військовослужбовців, які сьомий рік поспіль захищають свій народ та свою державу.

Відео відзняте ними ж самими. 27 лютого 2020 року, на другий день їхньої т.зв. “роботи” –– снайперською кулею застрелено українського воїна Володимира Федченка. Утім, є підстави вважати, що на руках цих спецпризначенців кров і інших воїнів-співвітчизників, зокрема Сергія Рацуна та Германа Соловйова.

Всі відео матеріали проаналізовано й підкреслено моменти, які вказують, що на відео – саме російські «фсбшники». І ви самі переконаєтеся, як сильно вони відрізняються від рядових терористів збройних формувань російської федерації в окремих районах Луганської області ОРЛО. Їхня зброя, амуніція, характер роботи, теми розмов – все видає «заїжджих гастролерів з Російської Федерації», т.зв «іхтамнєтов», яких готували спеціально, аби вбивати українців.

Російські окупанти брехливо звинувачують 93-тю ОМБр Холодний Яр в обстрілах мирних мешканців селищ Голубівське та Донецьке. Завдяки цьому відео весь світ зможе переконатися, ким насправді є ці «мирні мешканці», які розміщують вогневі позиції біля будинків цивільних мешканців, порушуючи норми міжнародного гуманітарного права та міжнародних норм ведення військових дій.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!