ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ 874 храмах та церквах Рівненщини відзначатимуть Великдень

У 874 храмах та церквах Рівненщини відзначатимуть Великдень

3 мая 2024
У 874 храмах та церквах Рівненщини відзначатимуть Великдень

Безпеку та порядок під час Великодніх богослужінь забезпечуватимуть працівники поліції та ДСНС. Про це говорили під час брифінгу в Рівненській ОДА. 

 

Спікери: заступник начальника Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області Іван Теліга та провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Рівненській області Ярослав Дивущак. 

 

"Поліція розпочне посилену роботу опівдні в суботу до 12:00 неділі. За правопорядком стежитимуть майже 650 поліцейських. Крім цього, залучатимуть Нацгвардію та ДФТГ", - розповів Іван Теліга.

 

Окремо спікери закликали дотримуватись комендантської години, яка на Великдень залишилась незмінною - з 00:00 до 05:00. А також наголосили на необхідності реагувати на сигнал повітряної тривоги.


"Цьогоріч свято Великодня відзначатимуть у 874 релігійних об'єктах. Фахівцями ДСНС проведено інструктажі з пожежної безпеки для священнослужителів й старост. У разі потреби рятувальники оперативно реагуватимуть на будь-які надзвичайні ситуації", - підсумував Ярослав Дивущак.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!