ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИ

ГАРЯЧІ НОВИНИ

RSS-лента
Введення "червоної зони" на Рівненщині відтерміновано

Вчора, 27 березня, відбулось засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС. Серед головних питань – протиепідемічна ситуація на Рівненщині. Про це повідомляють у Рівненській ОДА. 

З понеділка Рівненщина може потрапити до «червоної» карантинної зони

В Рівненській області вже третю добу поспіль фіксують понад 500 нових випадків. За місяць утричі зросла кількість госпіталізацій. Про це повідомляють у Рівненській ОДА

На Рівненщині найбільша кількість хворих за час пандемії – 626

За минулу добу в Україні зафіксували антирекорд нових випадків хвороби COVID-19 - 16 669. На Рівненщині зареєстровано 626 хворих з коронавірусом. Це найбільша кількість людей, які захворіли протягом доби за весь час пандемії в області. Про це повідомляють у Рівненській ОДА.

З 29 березня рівненські школярі навчатимуться дистанційно

24 березня на оперативному засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій були прийняті важливі рішення щодо роботи освітніх закладів міста.

На Рівненщині розшукують безвісти зниклого чоловіка

21 березня до поліції із заявою звернулася дівчина, яка повідомила про зникнення свого батька Бабака Івана Кириловича, народженого 11 січня 1942 року.

На Рівненщині 17-річний зловмисник вбив жінку-листоношу

За лічені години поліцейським вдалося розкрити зухвалий злочин. 17-річний житель міста Сарни, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Стало відомо скільки рівнян вже вакцинувались від ковіду

Станом на 17 березня мобільними бригадами, створеними на базі закладів охорони здоров’я Рівненської міської ради, вже провакциновано 700 осіб від COVID-19. Із них, на пунктах щеплень в міських закладах охорони здоров’я - 300 осіб, серед яких 180 медпрацівників.

На нетверезих учасників дорожнього руху очікують зміни в порушенні ПДР

Президент України Володимир Зеленський 11 березня підписав проєкт закону щодо посилення відповідальності за порушення ПДР. Вже з 17 березня 2021 року закон вступає в дію. Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України. 

"День проклятих солдатів" - "Дипломатична війна" між  Польщею та Білоруссю

Польща оголосила персонами нон грата консула Генерального консульства Білорусі в Білостоці та білоруського консула у Варшаві. МЗС Польщі пояснило висилку дипломатів "недружніми жестами Мінська".

15 марта 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 604 перегляди
Персональні санкції Євросоюзу за підрив територіальної цілісності України

Персональні санкції Євросоюзу за підрив територіальної цілісності України продовжені проти російських підприємств та громадян до 15 вересня.

15 марта 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 499 переглядів
На Рівненщині розпочався запис на вакцинацію від COVID-19

Управління охорони здоров'я Рівненської ОДА розпочало формувати резервні списки бажаючих вакцинуватися на залишкові дози вакцини. Про це повідомляють на сайті РОДА.

Учасники бойових дій та публічні особи можуть вакцинуватися залишками доз вакцини від COVID-19

11 березня 2021 року Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов підписав наказ № 443 про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцинації проти COVID-19, які дозволяють із початку кампанії використовувати можливі залишки вакцин для щеплення.

Рівне може опинитися у "червоній зоні" карантину

Міська влада закликає рівнян відповідально ставитися до запроваджених на час карантину обмежень, аби вони не стали ще жорсткішими. Адже динаміка кількості хворих на коронавірус швидко зростає.

Поліція розшукує зниклу безвісти 63-річну рівнянку

1 березня до поліції звернулася рівнянка із  повідомленням, що більше доби на зв’язок не виходить її сестра Півень Галина Леонтіївна, 21.12.1957 року народження. 

Організатори масових ФОПівських протестів не мають стосунку до дрібного бізнесу

Про це заявляють у розслідуванні "Оbozrevatel". За інформацією журналістів, в Україні тривають протести підприємців, які об'єдналися в рух SaveФОП. Вони відмовляються від прозорого обліку своїх оборотів за допомогою касових апаратів чи спеціальних програм. Саме під їхнім тиском Рада відтермінувала нововведення на цілий рік.

4 марта 2021 | Детальніше | 0 Коментарів | 829 переглядів
Теги: фоп, україна, протест, економіка, бізнес