ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОЗа минулу добу на Рівненщині вогнеборці ліквідували п'ять пожеж

За минулу добу на Рівненщині вогнеборці ліквідували п'ять пожеж

24 января 2022
За минулу добу на Рівненщині вогнеборці ліквідували п'ять пожеж

Рятувальники ГУ ДСНС п'ять разів за добу виїжджали на гасіння пожеж по Рівненській області. 

 

22 січня  о 8:28 пожежа сталася в с. Могиляни Острозької ТГ Рівненського району. В приватному господарстві вогнем пошкоджено 4м² стіни житлового будинку. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються. січня
 
22 січня о 17:47 пожежа також відбулася в с.Стара Рафалівка Вараського району. В приватному господарстві вогнем знищено речі домашнього вжитку, пластикові вікна господарського приміщення, перекриття на площі 10м², пошкоджено покриття та перекриття житлового будинку. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.
 
23 січня 00:12 пожежа виникла в м. Здолбунів Рівненського району. В приватному господарстві вогнем знищено 1м² перекриття житлового будинку. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.
 
23 січня  01:25 сталася пожежа в смт Мізоч Рівненського району. В приватному господарстві вогнем знищено 3м² перекриття житлового будинку. Причина пожежі та збитків встановлюються.
 
23 січня 4:13 пожежа виникла в с. Бронники Городоцька ТГ Рівненського району. В приватному господарстві вогнем знищено покриття та перекриття на площі 5 м² , електромережу в будівлі гаража. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!