ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному викрили групу осіб, які підробляли паспорти громадянам ЄС

У Рівному викрили групу осіб, які підробляли паспорти громадянам ЄС

13 октября 2020
У Рівному викрили групу осіб, які підробляли паспорти громадянам ЄС

У Рівному викрито протиправну діяльність міжрегіональної групи, яка займалась незаконним переправленням осіб через державний кордон України та виготовленням підробленних документів.

 

За даними досудового слідства, до групи входив рівнянин та двоє жителів Львівської області. Діяли зловмисники під прикриттям агенції із підбору персоналу для роботи в європейських країнах. Для бажаючих працевлаштуватися за кордоном ділки виготовляли «липові» ID-картки резидентів країн Східної Європи та видавали їх за офіційні документи. Вартість комплекту підроблених документів становила від 300 євро.

 

За результатами проведення обшуків за адресами проживання та реєстрації учасників групи виявлено чорнову документацію, банківські картки та мобільні телефони із доказами протиправної діяльності, а також оргтехніку, яку використовували для виготовлення фальшивок.

 

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі (розшукові) дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. Про це повідомляють у Прокуратурі Рівненської області. 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!