ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Костополі в житловому будинку загорілася витяжка

У Костополі в житловому будинку загорілася витяжка

19 марта 2021
У Костополі в житловому будинку загорілася витяжка

18 березня близько 19 години рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в місті Костопіль по вулиці Тютюнника. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста.


Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці встановили, що загорання трапилося в приміщенні кухні житлового двоповерхового будинку. Горіла витяжка. Загоряння рятувальниками було ліквідовано, а також перекрито газопостачання. Жертв та постраждалих немає. Вогнем пошкоджено меблі в приміщенні кухні. Попередня причина загорання — підгоряння їжі на плиті.


Варто додати, що останні роки краяни все частіше порушують правила пожежної безпеки у побуті забуваючи вимкнути газову плиту, на якій готується їжа. Це трапляється з декількох причин: одні засинають, інші забувають і йдуть з дому по власних справах, а дехто, перебуваючи на підпитку, наражає своє життя і життя інших людей на небезпеку.


Рятувальники зауважують, що підгоряння їжі може призвести не лише до пожежі в приміщенні, а й до вибуху побутового газу з непередбачуваними наслідками. Тому працівники ДСНС звертаються до громадян із застереженням дбати про пожежну безпеку власних осель.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!