ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПоліцейські затримали здолбунівчанина за ножове поранення сина

Поліцейські затримали здолбунівчанина за ножове поранення сина

16 февраля 2022
Поліцейські затримали здолбунівчанина за ножове поранення сина

50-річний житель Здолбунова перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про скоєне шкодує та щиро розкаюється. Втім, тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Ввечері 15 лютого батько разом із 27-річним сином сіли вечеряти. Близько 19:30, після тривалого розпивання алкоголю між рідними виник конфлікт, причину якого нині зловмисник пояснити не може. Під час сутички батько схопив кухонний ніж та вдарив ним сина. На сварку з іншої кімнати вийшов старший син господаря. Він зателефонував матері, а потім, викликавши таксі, разом доставили пораненого до лікарні.

 

Медики діагностували у потерпілого проникаюче поранення грудної клітки. Після оперативного втручання загрози життю чоловіка не має. 50-річного здолбунівчанина затримали в порядку статті 208 КПК України. Із місця події криміналісти вилучили речові докази, зокрема й знаряддя злочину.

 

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 КК України.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!