ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині засуджений вбив в колонії іншого в'язня

На Рівненщині засуджений вбив в колонії іншого в'язня

6 февраля 2021
На Рівненщині засуджений вбив в колонії іншого в'язня

Сарненський районний суд визнав винним 43-річного жителя Волині, обвинуваченого в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). Про це повідомляє Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

 

В ході судового розгляду встановлено, що 27.03.2020 обвинувачений, раніше неодноразово судимий, відбуваючи покарання у ДУ «Катеринівська ВК №46» за умисне вбивство, під час суперечки із іншим засудженим – 45-річним жителем Львівщини, наніс останньому не менше 3 ударів металевою пластиною по голові, чим завдав тяжкі тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер наступного дня.

 

Зі слів обвинуваченого конфлікт виник через кватирку, яку він відчинив. У суді чоловік переконував, що потерпілий сам завдав собі тілесні ушкодження, наскочивши на металеву пластину, яку тримав у руках обвинувачений. Своєї вини він не визнав.

 

Вироком суду чоловікові призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. На даний момент вирок законної сили ще не набрав.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!