ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині СБУ викрила замасковане сховище зброї (+ФОТО)

На Рівненщині СБУ викрила замасковане сховище зброї (+ФОТО)

22 октября 2020
На Рівненщині СБУ викрила замасковане сховище зброї (+ФОТО)

На Рівненщині Служба безпеки України викрила схрон з чотирма ручними протитанковими гранатами РПГ-22, двома кілограмами пластиду, півкілограмом тротилу, саморобним вибуховим пристроєм, двадцятьма гранатами Ф-1 із запалами, а також майже 1000 бойовими набоями різного калібру. 

 

За інформацією прес-групи УСБУ в Рівненській області, військові засоби ураження правоохоронці вилучили із замаскованої у лісосмузі схованки поблизу селища Старе Село Рокитнівського району. Виявлені зброя, вибухівка і боєприпаси направлені на експертизу.

 

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення і  притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. Перевіряється інформація щодо нелегального переправлення вилучених бойових засобів ураження з району проведення операції Об'єднаних сил.

 

Заходи з блокування незаконного обігу зброї проводились спільно з Житомирським прикордонним загоном Держприкордонслужби та Національною поліцією під процесуальним керівництвом Рівненської обласної прокуратури.

 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!