ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині посеред траси вщент згорів вантажний автомобіль (+ФОТО)

На Рівненщині посеред траси вщент згорів вантажний автомобіль (+ФОТО)

30 октября 2020
На Рівненщині посеред траси вщент згорів вантажний автомобіль (+ФОТО)

Сьогодні, 30 жовтня, вранці рятувальникам повідомили, що на автодорозі Київ - Ковель між селами Сошники та Полиці Володимирецького району горить вантажний автомобіль марки IVECO.


Прибувши до місця виклику, пожежники побачили повністю охоплену вогнем кабіну та моторний відсік вантажівки. На гасіння бійці ДСНС подали повітряно-пінний ствол. Приблизно за десять хвилин пожежу було ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Через пожежу на трасі утворився невеликий затор, рятувальники самостійно регулювали рух. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Рівненській області.


Як вдалося згодом з'ясувати і зі слів водія, він разом з напарником відчув запах диму в салоні під час руху. Транспортний засіб зупинили і побачили, що  під капотом йде дим. Чоловіки за допомогою вогнегасників розпочали гасіння. Але через те, що не змогли відчинити капот, не подали ефективно на осередок горіння вогнегасні речовини. Полум'я швидко розповсюдилося у середину салону. Автомобіль знищено вогнем. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!