ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині інспектують центри вакцинації населення

На Рівненщині інспектують центри вакцинації населення

3 августа 2021
На Рівненщині інспектують центри вакцинації населення

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін ознайомився з діяльністю центрів вакцинації на півночі області. Про це повідомляють у Рівненській ОДА.

 

Так, у Сарнах центр масової вакцинації розташований на базі спорткомплексу «Сарни-Арена», а у Вараші – в ліцеї №3. Сергій Подолін поспілкувався з медперсоналом та людьми, які виявили бажання щепитись.

 

«Центри відкриті  щодня  з 9 до 17 години. За таким графіком вони працюватимуть і у вихідні. Мобільні бригади роблять щеплення усім бажаючим. Усі, хто приходить, безоплатно отримують вакцину. Якщо відсутня декларація із сімейним лікарем, то людина підписує її на місці», – прокоментував Сергій Подолін.

 

Перший заступник голови ОДА наголосив, що пандемія COVID-19 має хвилеподібний характер. Якщо наразі в Україні фіксують спад, то з початком осені очікується черговий ріст кількості захворювань. Тому щеплення бажано зробити до осені. 

 

Нагадаємо, на Рівненщині триває 5-ий етап вакцинації громадян від COVID-19. Зробити щеплення може кожен охочий. Для цього необхідно лише прийти до найближчого пункту чи центру вакцинації. 

 

Наразі на Рівненщині зроблено понад 133 тисячі щеплень.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!