ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині будують великий спорткомплекс з двома басейнами

На Рівненщині будують великий спорткомплекс з двома басейнами

7 апреля 2021
На Рівненщині будують великий спорткомплекс з двома басейнами

У Костополі за програмою «Велике будівництво» зводять спорткомплекс. Він матиме 2 басейни та 6 спортивних, тренажерних та фітнес залів. 

 

«Цьогоріч ми продовжуємо серію «Великого будівництва». У 2020 році у Костополі ми відновили стадіон «Колос», тепер задача — зробити усе можливе, аби місцева молодь якнайшвидше відвідувала сучасний басейн. Попереду ще багато роботи, однак, якщо ми синхронізуємо зусилля на усіх рівнях — місцевому, обласному і державному, то наша амбітна ціль перетвориться на цілком реальну», — зазначив очільник області Віталій Коваль. 

 

 

Так, спорткомплекс матиме дві чаші басейну — дитячу та дорослу (розміри 13 *25 м і 13*16 м; глибина 1,40 м і 1,20 м відповідно). За словами підрядника, басейни будуть накриті спеціальними дерев’яними конструкціями, такий дизайн вперше застосовано в Україні. Тут облаштують тренажерні, спортивні та фітнес зали. Усе для того, аби костопільчани мала ще більше можливостей для здорового способу життя.

 

«Місцеві жителі Костополя вже багато років звертаються із проханням добудувати басейн. Усе тому, що у місті є багато дітей, активної молоді та спортсменів, які змушені їздити у басейн в сусіднє місто Березне. Наразі ми маємо повне порозуміння із місцевою владою, а також облдержадміністрацією та облрадою. Плануємо до кінця цього року повністю підготувати об’єкт до здачі в експлуатацію», — розповідає голова Рівненської РДА Олександр Коваль.

 

Наразі готовність спорткомплексу складає 50%. Попереду — накриття даху, утеплення, внутрішні та зовнішні роботи. Після чого — монтування чаш басейну та встановлення спортивного обладнання. Загальна кошторисна вартість об’єкту – понад 45 млн грн.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!