ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДо 5 років ув'язнення загрожує чоловіка за виготовлення та збут ПЛР-тестів

До 5 років ув'язнення загрожує чоловіка за виготовлення та збут ПЛР-тестів

4 декабря 2021
До 5 років ув'язнення загрожує чоловіка за виготовлення та збут ПЛР-тестів

Рівненською окружною прокуратурою завершено досудове розслідування та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя м. Березного, якого обвинувачують у підробленні документів за попередньою змовою групою осіб.

 

Так, слідством встановлено, що 28-річний рівнянин зі своїм спільником, 18-річним жителем Березного, організували «бізнес» із виготовлення та збуту завідомо підроблених довідок про проходження громадянами дослідження на наявність захворювання SARS-CoV-2 шляхом ПЛР-тестування, з відповідно, негативним заключенням щодо наявності коронавірусної інфекції. В ході досудового розслідування задокументовано більше сотні епізодів виготовлення фальшивих довідок.

 

Обвинувальний акт стосовно іншого фігуранта провадження скерували до суду у жовтні цього року. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!