ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО2022 рік на Рівненщині стане роком спортивної інфраструктури

2022 рік на Рівненщині стане роком спортивної інфраструктури

12 января 2022
2022 рік на Рівненщині стане роком спортивної інфраструктури

Із сучасним басейном у новий рік входить Дубно, із спорткомплексом — Здолбунів. 2021-й став на Рівненщині роком олімпійських перемог, а 2022-й стане роком спортивної інфраструктури. На цьому наголосив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль в інтерв’ю для видання «Урядовий кур’єр».

 

«Загалом 2021-й став для нас роком олімпійських перемог: у нас два призери Олімпіади та чотири призери Паралімпіади, якими пишаємося. Але попереду ще більше перемог. Приміром, ДЮСШ із плавання в Рівному, яка дала путівку у великий спорт нашому олімпійському чемпіонові Михайлові Романчуку, буде повністю модернізовано. Спроєктовано новий тир, де тренуватиметься інший олімпійський чемпіон Олег Омельчук та його послідовники», - розповів Віталій Коваль.

 

За словами очільника області, 2022-й стане роком спортивної інфраструктури. Тут і завершення басейну в Костополі, й стадіону «Авангард» на 12 тисяч місць та багатофункціональної спортивної арени в Рівному. До речі, цей унікальний для всієї Західної України об’єкт держава вже інвестувала 305 мільйонів, його готовність — понад 53%.

 

Нагадаємо, загалом в рамках «Великого будівництва» на 2022 рік заплановано до реалізації 16 проєктів: ЗОШ – 5, ДНЗ – 6, спортивних об’єктів – 5.

 

Серед спортивних об’єктів - продовження будівництва спорткомплексу на Макарова; подальша реконструкція стадіону «Авангард»; реконструкція спорткомплексу "Меблевик" в смт Смига Дубенського району; будівництво басейну в Костополі; реконструкція СДЮШОР №2 в м.Рівне. Окрім того, в президентській програмі «Велике будівництво» передбачений окремий напрям щодо спортивних об’єктів в ДЮСШ.

 

На фото - басейн в Дубно, реконструйований у рамках програми «Велике будівництво»

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!