ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО19 червня у Рівному працюватиме Центр вакцинації

19 червня у Рівному працюватиме Центр вакцинації

17 июня 2021
19 червня у Рівному працюватиме Центр вакцинації

19 червня у Рівному з 9:00 до 18:00 год. мобільні вакцинальні бригади Центрів ПМСД Рівного проводитимуть щеплення у Центрі вакцинації проти COVID-19.
 

Тимчасовий Центр вакцинації проти COVID-19 розгорнуто на базі Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука (в актовому залі), що знаходиться за адресою м. Рівне по вул. 16 Липня, 36.

 

Громадянам, які виявили бажання вакцинуватись раніше передбаченого (нормативними документами) періоду та стали на чергу вакцинації, найближчим часом необхідно очікувати на телефонний дзвінок від медиків та з′явитись на вакцинацію у запропонований день. Проте, якщо ви записані на вакцинацію, але не отримали персонального повідомлення від медичних працівників, варто прийти в Центр вакцинацї для щеплення!

 

Аби вакцинуватись при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон (у разі підтвердження запису на вакцинацію у додатку «Дія»).

 

Щеплення у Центрі вакцинації проводитиметься вакциною CoronaVac, що схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров′я, що дозволяє видавати міжнародне свідоцтво про проведення вакцинації, всім хто пройшов повний курс щеплення.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!