ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОВночі 11 рятувальників гасили пожежу в Сарнах (+ФОТО)

Вночі 11 рятувальників гасили пожежу в Сарнах (+ФОТО)

15 марта 2021
Вночі 11 рятувальників гасили пожежу в Сарнах (+ФОТО)

15 березня опівночі в Сарнах по вулиці Грушевського сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку. На місце пригоди одразу викликали пожежників. 

 

Як повідомляють в ГУ ДСНС у Рівненській області, прибувши за вказаною адресою, рятувальники провели розвідку та встановили, що осередок пожежі знаходиться у квартирі на третьому поверсі 5-ти поверхового цегляного житлового будинку на два під'їзди. Через пожежу у під’їзді та на верхніх поверхах утворилося сильне задимлення. Існувала загроза для життя та здоров'я мешканців. Тому два відділення вогнеборців в апаратах захисту органів дихання та зору розпочали евакуацію людей з одночасним гасінням.
 

На свіже повітря за допомогою саморятівників (рятувальних капюшонів) було виведено із задимленого середовища чотирьох людей, ще 12 мешканців було евакуйовано на свіже повітря. В квартирі горіли речі домашнього вжитку. Пожежі швидко ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Помешкання вдалося врятувати. 
 

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 м.кв. у квартирі. Причина та збитки від пожежі встановлюється. 
 

До гасіння було залучено три одиниці пожежної техніки та 11 вогнеборців.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!